Leren broeken voor dames

Een dames leren broek is een onmisbaar item geworden in jouw wardrobe. Dit komt omdat leren broeken eindeloos te combineren zijn en van elke outfit een eyecatcher maken. Goosecraft heeft een diverse leren dames broeken van hoogwaardige kwaliteit die aansluiten bij de laatste trends. Goosecraft heeft leren leggings voor dames, leren dames pantalons, lederen flare pants en losvallende leren broeken. Een leren dames broek is enorm vrouwelijk met een edgy randje.

Shop dames leren broeken

Hoe vallen leren broeken voor dames / Hoe lopen dames leren broeken?

Dames leren broeken voelen enorm comfortabel aan het lichaam. De broeken zijn niet gevoerd en voelen daarom heerlijk zacht. De leren broeken hebben vaak stretch en dit zorgt ervoor dat ze altijd met jouw lichaam mee vormen. Ook zijn dames leren broeken ideaal voor de koudere dagen, ze houden namelijk heel goed water en wind tegen en dit zorgt ervoor dat er weinig nodig is om jou warm te houden. Een leren dames broek zal voelen als een second skin.

Van welke kwaliteit worden leren dames broeken gemaakt?

De leren dames broeken worden gemaakt van 100% schapenleer. Dit zorgt ervoor dat het item soepel valt en genoeg flexibiliteit geeft. Een leren damesbroek is niet gevoerd en heeft veel stretch, dit zorgt ervoor dat de broeken goed voelen op de huid. Alle items van Goosecraft worden duurzaam geproduceerd.

Hoe draag je een dames leren broek?

Een leren dames broek kan je op tallozen manieren stylen en voor elke gelegenheid te dragen. Vaak is het ‘less is more’ in combinatie met een leren broek. Combineer de broek met een mooie dames blouse met daarover een wijdere blazer, een paar hakken en je bent klaar voor een belangrijk evenement. Liever meer casual? combineer dan een leren dames broek met een fijne hoodie en een paar stoere boots! Ook een leren biker staat te gek op een leren broek voor dames.

Hoe verzorg ik een leren dames broek?

Om zo lang mogelijk van dit fantastische item te genieten is het belangrijk dat je de broek behandelt met een impregneerspray voor je hem gaat dragen. Dit zorgt ervoor dat jouw favoriete item beschermd is tegen stoffen van buitenaf. Leren broeken voor dames mogen niet gewassen worden of gestreken. Breng je item naar een leerspecialist als je het gereinigd wilt laten worden. Een andere optie is om het item op zijn tijd buiten te laten luchten. Het is overigens wel gemakkelijk om leren dames broeken schoon te maken, vlekjes poets je gewoon weg met water.