Leren jurken voor dames

Leren jurken kun je op een elegante, stijlvolle, stoere of sexy manier dragen. Goosecraft maakt leren jurken voor dames van de mooiste leersoorten, in zowel glad leer als suède en in verschillende kleuren. Met een leren jurk maak je een statement met je outfit.

Shop dames jurken

 

Welke schoenen draag je onder een leren dames jurk?

Tegenwoordig kan je bijna alle soorten schoenen combineren met verschillende soorten leren jurken. Zowel korte leren jurken als lange leren jurken. Wil je een stijlvolle look? Kies dan bijvoorbeeld voor een mooie lange leren jurk, met een mooie hak of stijlvolle slipper. Ook staan hoge laarzen of booties mooi onder een lange leren jurk. Voor een meer sportieve look, kies dan voor een sneaker onder jouw jurk. Sneakers kunnen zowel onder lange jurken of korte jurken van leer.

Hoe verzorg je een leren jurk voor dames?

Met de juiste verzorging gaat jouw leren jurk een leven lang mee. Een strak model leren jurk zal met het dragen iets uitlopen, want leer is een natuurproduct, dat hoort zo. Een wijd model leren jurk heeft dat niet. Het beste kan je je leren jurk voor gebruik inspuiten met een impregneerspray. Zo is de leren jurk beschermd tegen vuil en vocht van buitenaf. Na het dragen kan je je jurk het beste buiten hangen om te luchten. Hang de jurk dan binnenste buiten, dan kan er nooit iets mee gebeuren. Sommige leren jurken voor dames kunnen gestoomd worden, kijk altijd op het care label met de wasinstructies voor de beste behandeling.

Zoek je iets anders dan een leren dames jurk?

Goosecraft maakt naast jurken onder andere ook leren rokken, leren broeken, leren leggings, leren jassen en leren blouses.