Leren pantalons voor dames

Een leren pantalon is de coole variant op de gewone pantalon. En sinds een paar jaar is de dames leren pantalon niet meer weg te denken uit het modebeeld. Mede doordat je een leren pantalon echt overal mee kunt combineren, is het een echte eyecatcher die je outfit direct een spicy touch geeft. Onze leren pantalons voor dames zijn worden van de beste kwaliteit gemaakt. Zoek je net iets anders? Kijk dan zeker eens of een leren legging iets is dat bij je past.

Shop dames leren broeken

Hoe vallen leren pantalons voor dames qua maat?

Onze leren pantalons voor dames vallen perfect op maat. We adviseren jou dan ook om je gebruikelijke maat te selecteren. Onze dames leren pantalons hebben vaak een recht model en een low waist.

Waar kan ik een leren dames pantalon mee combineren?

Dit is het beste aan onze leren dames pantalons, ze zijn namelijk met alles te combineren en voor elke gelegenheid gepast. Een leren dames pantalon is een stoere versie van de gewone pantalon. Zo is het dan ook ontzettend stijlvol om hier leren boots voor dames mee te combineren. Een total look waar je nooit de plank mee mis slaat is een combinatie van een leren pantalon met een oversized witte blouse en witte leren sneakers voor dames. Daarnaast staat een leren pantalon geweldig in combinatie met een leren blouse of met een top en een leren blazer.

Hoe verzorg je een leren pantalon?

Onze leren pantalons worden gemaakt van 100% leer, om de hoge kwaliteit van je nieuw favoriete broek te behouden is het belangrijk om je item te behandelen met een impregneerspray voor het dragen. Dit zorgt ervoor dat het item beschermt is tegen vocht en stoffen van buitenaf. Alle do’s and don’ts voor leren dameskleding vind je op de onderhoudsproducten voor leer en suede pagina!

Welke kwaliteit hebben de leren dames pantalons?

Onze leren dames pantalons worden gemaakt van 100% leer uit Italië. Onze hoog kwalitatieve pantalons zijn niet gevoerd, net als de leren leggings voor dames. Dit zorgt ervoor dat onze leren pantalons voelen als een tweede huid en de hele dag comfort bieden aan jouw lichaam.