Leren sneakers voor dames

Goosecraft maakt zijn sneakers van hoogwaardige leersoorten, we zijn al jarenlang marktleider op het gebied van leer en dit is te zien in onze sneaker collectie. Bekijk ook de leren sneakers voor heren.

Leren sneakers dames

Hoe verzorg je leren sneakers voor dames?

De leren sneakers voor dames van Goosecraft worden gemaakt van leer, het is verstandig om je nieuwe aanwinst te behandelen met onze impregneerspray voor het dragen. Zo zorg je ervoor dat jouw favoriete paar sneakers beschermt is tegen vocht en stoffen van buitenaf! De leren heren sneakers kunnen niet in de wasmachine, het laten reinigen van je favoriete paar sneakers moet gebeuren door een leerspecialist, het helpt ook om de schoenen af en toe lekker te laten luchten in de frisse buitenlucht.

Van welke kwaliteit worden de leren sneakers voor dames gemaakt?

Onze leren sneakers worden gemaakt van 100% Italiaans leer! Deze boots worden net als de leren boots en de leren loafers gemaakt met de hand in Portugal. Leer is een natuurlijk product en het is verstandig om je nieuwe aanwinst voor het dragen te behandelen met onze impregneerspray. Zo zorg je ervoor dat je zo lang mogelijk kan genieten van jouw favoriete paar schoenen! De leren dames sneakers hebben een stevige rubberen zool, dit zorgt ervoor dat jij de hele dag met groot comfort in deze sneakers loopt.

Hoe style je lederen sneakers voor heren?

Een leren heren sneaker kun je bijna overal mee stylen. Draag ze onder een legging, rok, jurk of jeans. Gecombineerd met een overhemd, mooie top of blazer.

Welke maat leren boots moet je selecteren?

Onze leren sneakers voor heren vallen doorgaans kleiner. Wij adviseren jou dan ook om goed de maattabel bij de productinformatie te bekijken en zo een keuze te maken. Het kan mogelijk zijn dat je een maatje groter moet selecteren dan je gebruikelijke maat.