Leren tops voor dames

Onze leren blouses, shirts en overhemden zijn voor iedereen en op elke gelegenheid te dragen. Een leren top zorgt voor een extra confidence boost en een sterke uitstraling. Door onze jaren ervaring met leer kunnen wij de meest fashionable tops maken die jouw hele leven lang meegaan. Wij verkopen ook bovenkleding voor heren.

Shop dames leren tops

Wanneer draag je een leren dames top?

Een leren dames top is op elk moment te dragen, en daarom ook voor veel vrouwen het perfecte item. Onze lederen tops zorgen ervoor dat je elke outfit spannend kunt maken met weinig moeite. Ga je naar kantoor, en wil je jouw zakelijke outfit een coole touch geven? Combineer dan een mooie pantalon met een leren top.

Van welke kwaliteit zijn de leren dames tops?

De leren tops van Goosecraft worden, net als alle leren kleding voor dames, van de hoogste kwaliteit leer gemaakt. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van hoogwaardig kwaliteit Italiaans leer kunnen wij de perfecte leren items maken. De leren dames tops worden op een duurzame wijze geproduceerd en hebben altijd een 100% leerkwaliteit.

Hoe verzorg ik een leren dames top?

Leren tops mogen net als alle andere leren kleding niet gewassen of gestreken worden. Het is belangrijk dat als je jouw favoriete items wilt laten reinigen dat je naar een leerspecialist gaat. Zorg dat je je leren top altijd behandelt met een impregneerspray voor het dragen, hiermee zorg je ervoor dat je item beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Het is overigens wel gemakkelijk om een leren top schoon te maken, vlekjes poets je namelijk met een vochtig doekje zo weg.

Welke maat kies je bij een leren dames top?

Leer is een natuurlijk product en zal naarmate altijd iets uitlopen. Bij het selecteren van je maat is het verstandig om de maattabel die is toegevoegd bij alle producten te bekijken om de perfecte match te vinden.