Leren overhemden voor heren

Goosecraft heeft diverse leren overhemden voor heren. Zo hebben we overhemden gemaakt uit schapenleer en geiten suède in een groot assortiment kleuren. Onze leren overhemden hebben een klassiek model die in een nieuw jasje zijn gestoken door het gebruik van de beste leersoorten. Een leer overhemd voor heren wordt bij Goosecraft duurzaam geproduceerd net zoals alle andere jassen. We maken ook leren blouses voor dames.

Shop heren leren overhemden

Hoe style je een leren overhemd voor heren van Goosecraft?

Onze leren overhemden kunnen overal mee gecombineerd worden om zo jouw outfit altijd trendy te krijgen. Onze overhemden hebben het klassieke model met een edgy randje om jouw kledingkast up te spicen. Alle leren overhemden kunnen op meerdere manieren gedragen worden. Zo kan het gedragen worden als overshirt in combinatie met een stoere leren boots of als jas bovenop onze t-shirts. Met een leren biker jacket over een leren overhemd creëer je een total leather look.

Welke kwaliteit hebben de leren overhemden van Goosecraft?

Een leer overhemd voor heren van Goosecraft wordt gemaakt van 100% leer. Veel hemden worden gemaakt van schapenleer, dit zorgt ervoor dat onze overhemden comfortabel met jouw lichaam meebewegen en ze ligt aanvoelen. Door de 100% polyester voering voelt een leren overhemd van Goosecraft heerlijk zacht aan.

Waar moet je op letten aanschaffen van een lederen overhemd?

Het is belangrijk dat je leren overhemd comfortabel om je lichaam voelt. Je luistert namelijk goed naar je lichaam bij het aankleden. Controleer daarom voor het selecteren van de maat altijd de bijbehorende maattabel en vind jouw perfecte match! Leer loopt vaak ietsje uit naarmate van tijd en het item mag daarom ook goed aangesloten zitten om jouw lichaam, om zich uiteindelijk naar jouw lichaamsvorm te vormen.

Hoe verzorg je jouw leren overhemd?

Door je item met liefde te behandelen zal je er ook veel liefde van terugkrijgen. Behandel je leren overhemd dan ook met onze impregneerspray voor het dragen. Dit zorgt ervoor dat jij jouw nieuwe aanwinst beschermt voor stoffen van buitenaf. Het is verstandig je leren overhemd voor heren af en toe buiten te laten luchten en te laten reinigen door een leerspecialist.