Leren schoenen voor heren

Als je op zoek bent naar een mooi paar leren schoenen voor heren zit je bij ons goed, Goosecraft is al jarenlang marktleider op gebied van leer. Onze leren schoenen zijn luchtdoorlatend, vochtabsorberend, schuurbestendig, rekbaar en warmte-isolerend. Daarbij worden zo ook nog duurzaam geproduceerd in Portugal om de beste kwaliteit schoenen voor jou te realiseren.

Goosecraft maakt ook leren schoenen voor dames.

leren sneakers heren

Waar moet je op letten bij het kopen van een leren schoen voor heren?

Bij het kopen van een leren schoen voor heren is het belangrijk dat je de juiste maat selecteert. Onze schoenen kunnen soms wat aan de strakke kant zitten, zorg er daarom voor dat je goed op de maattabel kijkt en op basis van deze informatie je keuze maakt.

Hoe lopen lederen schoenen voor heren?

Onze leren heren schoenen lopen heerlijk comfortabel om de voet en zorgen voor de beste ondersteuning. Door het gebruik van 100% leer zal de schoen zich perfect vormen naar jouw voet en je favoriete paar  worden. De leren sneakers voor heren zijn de perfecte schoen voor een drukke dag en de leren loafers zijn luchtig en stevig genoeg voor een mooie zomerse dag. Onze leren boots, zullen tijdens de eerste paar keren dragen nog strak om de voet zitten, dit leer zal uitlopen naar mate van tijd en perfect om jouw voet vormen.

H2 Van welke kwaliteit zijn onze leren herenschoenen gemaakt?
De herenschoenen van Goosecraft worden van 100% leer en 100% suède gemaakt. De schoenen voor heren worden op een duurzame wijze met de handgemaakt in Portugal. De zolen van onze leren sneakers en leren loafers worden gemaakt van rubber, dit zorgt ervoor dat jij de hele dag kan lopen op deze heerlijke schoenen.

H2 Hoe verzorg je je een lederen heren schoen?
Leer is een natuurlijk product en heeft daarom ook de juiste verzorging nodig. Zorg dat je jouw nieuwe aanwinst behandeld met onze impregneerspray voor het dragen. Zo heb je het langst plezier van deze aankoop!