Onderhoudsproducten voor leer en suede

Wanneer je het perfecte leren item hebt gevonden wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk in goede staat houden. Onze leren items worden van de beste leersoorten gemaakt. De juiste verzorging voor je leren items en daarom ook heel belangrijk. Maar welke onderhoudsproducten voor leer en suède zijn er, er wanneer gebruik je nu welk product?

Onderhoudsproducten leer suede schoonmaken

Soorten onderhoudsproducten voor leer

  1. Impregneerspray

Soorten onderhoudsproducten voor suède

  1. Impregneerspray
  2. Suèdeborstel

Wat is een impregneerspray?

Impregneerspray voor leer en suede gebruik je voor alle producten die gemaakt zijn van leer of suède. Impregneerspray zorgt ervoor dat jouw items beschermd zijn tegen vuil van buitenaf en dat het waterafstotend wordt. Zo zorg je ervoor dat je items zo lang mogelijk meegaan en in een perfecte staat blijven. 

Wanneer gebruik je een impregneerspray?

Het is belangrijk om je leren en suède items te behandelen met impregneerspray van Goosecraft voor het dragen van de items. Herhaal dit eens in de zoveel tijd om het laagje sterk genoeg te houden. 

Wat is een suèdeborstel?

Een suèdeborstel heeft twee zijden: een zachte kant om het leer mooi op te borstelen en een ruwe kant om vlekken te verwijderen. De borstel zorgt ervoor dat de suède haartjes allemaal dezelfde richting in geborsteld worden.

Wanneer gebruik je een suèdeborstel?

Een suède borstel kan je op elk moment gebruiken. Gebruik het niet te vaak, maar alleen wanneer het suède item een boost nodig heeft of een vlek heeft opgelopen.