Gratis verzending NL, BE & DE
Klantwaardering 9.5

Leggings

Sorteren op:

Leren leggings voor dames 

De leren legging voor dames is een item dat in geen enkele kast mag ontbreken. Je kan namelijk eindeloos combineren met leren leggings. Je kan een leren legging voor dames sportief dragen met een sneaker eronder, maar ook stijlvol en chic met een mooi paar hakken eronder. Onze dames leggings zijn er in verschillende materialen, zoals suède leren leggings voor dames, en glad lederen leggings voor dames. Wij maken onze leren leggings van de mooiste kwaliteit leer. Zoek je iets anders dan een leren legging voor dames? Wij hebben ook prachtige leren pantalons voor dames. 

Hoe vallen leren leggings voor dames qua maat? 

Hoe de leren legging voor dames valt, hang af van het model en de afwerking. Sommige leren leggings zijn aansluitend vallende leggings voor dames, sommigen met stretch aan de binnenkant waardoor ze prachtig vallen. We hebben ook meer baggy vallende leren dames leggings. Die horen wat losser om de benen te vallen. 

Waar kan ik leren leggings voor dames mee combineren? 

Een leren legging voor dames kan je werkelijk met alles combineren. Een baggy model leren legging met een sneaker eronder is een leuke sportieve dames look. Maar draag je hakken onder een baggy model leren broek, dan maak je je outfit juist chic en stijlvol. Op de leren legging staat een wat langere blouse, een overhemd of een oversized trui of een mooi colbert met een hemdje eronder bijvoorbeeld prachtig. Een leren biker jacket kan natuurlijk ook heel mooi staan op een leren legging. Wij maken ook leren pantalons voor dames. Die kan je weer op een andere manier combineren. 

Hoe zorg je ervoor dat je leren legging zo mooi mogelijk blijft? 

Als je kiest voor de juiste verzorging, dan kan je leren legging echt een leven lang meegaan. Suede leren legging voor dames kan je het beste goed insprayen met een impregneerspray. Zo zorg je ervoor dat de lediging vuilafstotend wordt. Komt er toch een klein vlekje op je suede legging? Geen paniek, dit borstel je er meestal zo af met een suède borsteltje. Een glad leren legging voor dames kan je ook insprayen ter bescherming. En om de legging zo mooi mogelijk te houden adviseren we altijd om de legging af en toe buiten te luchten.