Gratis verzending NL, BE & DE
Klantwaardering 9.5

T-shirts

Sorteren op:

Leren shirts voor dames 

GOOSECRAFT dames kleding is een perfecte combinatie van klassieke modellen in een stoer jasje. Onze dameskleding wordt op een duurzame wijze geproduceerd. Door de hoge kwaliteit van onze items gaan ze ontzettend lang mee en dit zorgt ervoor dat je nooit afscheid hoeft te nemen van je favoriete item. Naast dameskleding maken wij ook kleding voor heren

Waarom zijn leren shirts een essential in jouw kledingkast? 

Onze leren items gaan met de juiste verzorging, jarenlang mee. Je kan hierdoor lang genieten van jouw favoriete item. Een leren shirt is op elke gelegenheid te dragen en zorgt ervoor dat jouw outfit een rauwe edge krijgt. Door het dragen van een leren shirt zal jij je op elk moment stylish voelen. Welke maten worden er gehanteerd bij GOOSECRAFT? Wij houden internationale maten aan. Zo zijn de maten XS tot XXL beschikbaar voor dameskleding. Onze vrouwelijke modellen op de productfotografie zijn 177 cm lang en dragen een maat S in kleding. Bij alle shirts is een maattabel beschikbaar. 

Is Goosecraft een duurzaam kledingmerk? 

GOOSECRAFT is hard op weg naar een volledige verduurzaming van het bedrijf. Zo zijn onze verpakkingen volledig gerecycled en wordt onze kleding voor dames op een duurzame wijze geproduceerd. Al onze leren schoenen worden met de handgemaakt in Portugal en de onze leren jassen worden gemaakt van een 100% leersoort met een 100% materiaal voering. 

Wat is het assortiment leren shirts? 

GOOSECRAFT heeft een ruim assortiment leren shirts. Onze non-leather t-shirts zijn met al onze leren items te combineren en daarom een echte essential voor in jouw kledingkast. Een leren blouse is perfect te combineren met een nette pantalon. 

Welke kledingstijl voor dames verkoopt Goosecraft? 

GOOSECRAFT heeft een klassieke stijl in een stoer en (leren) jasje. Wij vinden het belangrijk dat ons vakmanschap terug te zien is in al onze leren shirts, jassenbroeken en schoenen. Onze items sluiten altijd aan op de laatste trends, met een klassieke pasvorm. Bij leren shirts gaat het allemaal om de styling. Het is belangrijk dat je er plezier in hebt. Zo kun je een leren blouse met een rok combineren en een strakke stiletto en zo de perfecte look neerzetten. Onze non-leather shirts zijn met jouw hele kledingkast te combineren.