Goosecraft X Ruud de Wild

Na de grande opening van onze brandstore, ruim twee maanden geleden, zetten we met Goosecraft wederom een nieuwe en geweldige stap: we zijn een samenwerking aangegaan met Ruud de Wild.

Speciaal voor deze collectie beschilderde de radiopresentator, dj en bovenal kunstenaar de signature modellen Biker128 en Biker919 met pakkende teksten zoals die ook op zijn schilderijen te zien zijn.

Met deze samenwerking komen drie van zijn passies samen: ambacht, schilderen en muziek. ‘Mijn fascinatie voor het ‘ouderwetse’ handwerk wordt in de tijd van computers en volledige automatisering alleen maar groter. Werken met kwast is net als het bespelen van een viool. Iedere keer dat de strijkstok de snaren aanraakt is uniek. Zo is het ook met verf op doek. En muziek in de breedste vorm is altijd mijn levensader.’ Ruud de Wild schildert al sinds zijn twintigste en heeft al in meerdere nationale én internationale galeries geëxposeerd.

“Bekende songteksten en kleurige typografie zijn kenmerkend voor het werk van Ruud”, verklaart de Goosecraft-oprichter de samenwerking. “Bovendien past zijn sterke en rebelse karakter uitstekend bij ons: dat is Goosecraft ook in haar ontwerpen, collecties en uitstraling.” Goosecraft en Ruud zullen 3 jassen ter beschikking stellen voor de jaarlijkse veiling op NPO 3FM Serious Request.

De collectie bestaat uit een mannen en vrouwen jas die beide in een gelimiteerde oplage van 250 stuks zijn geproduceerd. Beide jassen zijn nu beschikbaar via de website van Goosecraft, in beide brand stores, en bij geselecteerde winkeliers in Nederland. De prijzen zijn 349,95 euro voor het dames model en 399,95 euro voor het heren model.

unser Versprechen

  • Kostenlose Zustellung

    Unsere Produkte werden gratis durch DPD zugestellt.

  • 30-tägiges Rückgaberecht

    Sie haben 30 Tage, um den Artikel umzutauschen oder zu retournieren.

  • Qualitätsprodukt

    Hochwertige Produktionstechniken und Auswahl an Ledersorten sorgen dafür, dass alle Produkte die aktuellen Qualitätskriterien erfüllen.