DUURZAAMHEID.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een essentieel onderdeel voor merken in de mode en textiel sector. Als premium Nederlands leermerk staat duurzame ontwikkeling centraal in onze zakelijke besluitvoering. Als merk streven we ernaar om onze supply chain voortdurend te verbeteren.

DE OORSPRONG VAN ONS LEER.

Altijd al willen weten waar jouw leren jas vandaan komt? Onze producten worden over de hele wereld ontwikkeld. Door de verscheidenheid aan leersoorten in onze collecties werken wij samen met fabrikanten in Pakistan, India en China, maar ook met leerspecialisten in Turkije en Portugal. Kijk ook eens in je wash en care label, daarin staat precies in welk land jouw item gemaakt is!

EEN MERK MET EEN MISSIE.

Wat wij belangrijk vinden? Onze langetermijnvisie is om bij te dragen aan structurele verbeteringen in de textiel- en leerketen. We versterken voortdurend onze due diligence en nemen maatregelen om te zorgen voor duurzamere productieprocessen en producten in de toekomst. in de toekomst.

Bij Goosecraft werken we eraan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd een positieve invloed te hebben op de sociale omstandigheden in het leven van werknemers.

Benieuwd hoe we dit proberen te bereiken? Scroll verder en ontdek onze veranderende werkwijze en recente realisaties!

SOCIAL COMPLIANCE.

Bij Goosecraft streven we ernaar om alleen te werken met leveranciers die onze overtuigingen en waarden delen en daarom verwachten we dat de leverancier verantwoordelijk is om te zorgen dat onze Code of Conduct te allen tijde wordt geïmplementeerd.

LEES VERDER

ENVIRONMENTAL COMPLIANCE.

Bij Goosecraft zetten we ons in om de kleding- en textielketen te verbeteren met kwaliteitsproducten die op een eerlijke en veilige manier worden geproduceerd met zo min mogelijk impact op het milieu. We verwachten dat onze leveranciers zich ertoe verbinden om verstandig en met voorzorg om te gaan met water, energie en chemicaliën, aangezien dit allemaal waardevolle bronnen zijn. Met name misbruik van chemicaliën kan schade toebrengen aan werknemers en het milieu.

LEES VERDER