Bags

per page
Set Descending Direction
per page
Set Descending Direction

De tijden dat leren tassen iets typisch vrouwelijks waren is voorbij. Mannen met leren tassen zijn trendy, classy en stiekem zelfs een beetje sexy. Het bewerkte leer creëert een unieke ruwe stoere look en maakt iedere outfit tot een eyecatcher, waar je ook bent. Niet alleen is een leren herentas stijlvol, maar ook nog eens super praktisch. Je kan gemakkelijk alle spullen meenemen die je bijvoorbeeld op kantoor nodig hebt.

Kenmerken leren tas voor heren

Met een leren tas kan je nooit fout zitten. Deze stijliconen zijn tijdloos en ideaal te combineren met een casual outfit, een hippe uitstraling of een formele look. Zet de toon met de leren heren tassen van Goosecraft. Iedere tas beschikt over unieke uiterlijke kenmerken, waardoor geen één tas er hetzelfde uitziet. Het leer wordt bewerkt in het productieproces, waardoor iedere leren tas z'n eigen look en structuur heeft. Bovendien kun je gemakkelijk veel spullen meenemen. Met een leren mannentas wordt het leven zoveel makkelijker en mooier!

Collectie aan mannentassen van leer

Op zoek naar een stoere leren herentas? Bij Goosegraft zit je gegarandeerd goed. De leren tassen voor mannen zijn kunstwerken op zich en stelen de show. Het bewerkte leer zorgt voor een vintage look of een stoere uitstraling. In ons assortiment vind je de mannentassen in allerlei soorten en maten terug.

Our promise

  • Free shipping

    Our products are shipped for free by DPD.

  • 14-day return period

    Take your time to see if the product is as you prefer.

  • Quality material

    Using the best production techniques & skin selection for quality leather items.