Men gloves

Heren handschoenen zullen elke outfit een elegante touch geven. Ze zijn daarom onmisbaar in de winter en zelfs vaak al in de herfst tijdens de koudere dagen. Leren heren handschoenen van Goosecraft; elegantie ten top. 

We can't find products matching the selection.

Met de keuze voor handschoenen uit onze shop, geef je een outfit een levendige en natuurlijke uitstraling. Goosecraft werkt met verschillende leerkwaliteiten en produceert daarmee unieke accessoires voor iedere outfit.

Herenhandschoenen: materialen en uitvoeringen

De handschoenen zijn gemaakt van sheep analine leer en zijn voorzien van een voering van fleece. Dit zorgt tijdens de vrieskou voor de nodige warmte en bescherming. Ideaal als je op de fiets zit of buiten bent. De leerkwaliteit van de handschoenen is zacht en soepel. Bovendien maakt de elegante look van het leer dat dit de perfecte leerkwaliteit is voor heren handschoenen. Ze zijn chic en onder meer verkrijgbaar in de kleuren zwart en burgundy.

Hoe combineer je handschoenen voor heren?

Accessoires zoals handschoenen maken een outfit compleet. Ze dragen namelijk bij aan een stijlvolle verschijning. Dankzij de verschillende details kies je voor handschoenen die heel uniek zijn. Leer is een natuurproduct en daardoor is elk product weer anders. Je draagt ze in combinatie met bijvoorbeeld leren jassen of met een leren tas uit onze shop.

De collectie herenhandschoenen van Goosecraft

Het aanbod heren handschoenen van Goosecraft is verrassend en veelzijdig. Onze collectie speelt in op de allerlaatste modetrends zodat je altijd modieus voor de dag komt. Bij ons kies je dankzij het leer voor een kwaliteitsproduct en je profiteert van gratis bezorging in Nederland.

Our promise

  • Free shipping

    Our products are shipped for free by DPD.

  • 14-day return period

    Take your time to see if the product is as you prefer.

  • Quality material

    Using the best production techniques & skin selection for quality leather items.