Jumpsuits

A leather jumpsuit can be the eye-catcher in your wardrobe. It is essential to treat the leather and suede properly with a special leather care product, so you can enjoy your leather jumpsuit for a long time. Each jumpsuit model is made of its own quality of leather or suede, giving it a distinctive character. Please read the instructions we have attached to each Goosecraft leather item about how to treat the product.

We can't find products matching the selection.

Een jumpsuit kan een beetje gezien worden als de stoere versie van een jurk. Jumpsuits zijn vrouwelijk en opvallend, maar tegelijkertijd een tikkeltje ruig. Het is een veelzijdig kledingstuk dat zowel zakelijk als casual een aanwinst is voor je garderobe. Goosecraft heeft daarom een grote collectie leren jumpsuits voor elke zelfverzekerde dame.

Damesjumpsuits bij Goosecraft

Het prettige aan een jumpsuit is dat je er gemakkelijk in beweegt. Onze jumpsuits van leer zitten extra comfortabel, omdat het leer zich na verloop van tijd aanpast aan je lichaam. Goosecraft werkt met verschillende leerkwaliteiten en speelt in op de laatste modetrends en ontwikkeling op het gebied van leer. Onze jumpsuits zijn er in allerlei kleuren, maten en vormen, maar elk item is uniek. Dankzij ons grote aanbod vindt elke vrouw een passende jumpsuit in onze shop.

Hoe je leren jumpsuits draagt en combineert

Een jumpsuit is heel veelzijdig. Je combineert het met een blazer en ballerina's voor een casual uitstraling, bijvoorbeeld op je werk of een feestje. Een chique jumpsuit gecombineerd met pumps en juwelen is dan weer geschikt voor een huwelijksfeest. Draag je een jumpsuit het liefst in je vrije tijd? Ga voor een denim jasje en stoere leren laarzen of sneakers.

Onze collectie jumpsuits

De modetrends die we zien op de catwalk zie je terug in onze collectie jumpsuits voor dames. Bovendien worden onze collecties elk half jaar vernieuwd. Jumpsuits uit de eerdere collectie komen in de sale waardoor je een stuk minder betaalt voor deze leren items. Dankzij onze impregneerspray geef je je leren jumpsuit bovendien de nodige verzorging. Deze blijft daardoor langer mooi. Een aankoop wordt door Goosecraft altijd gratis thuisbezorgd in geheel Nederland.

Our promise

  • Free shipping

    Our products are shipped for free by DPD.

  • 14-day return period

    Take your time to see if the product is as you prefer.

  • Quality material

    Using the best production techniques & skin selection for quality leather items.