All Jackets

Leather men jacket of Goosecraft leather jackets come in a range of different models. There is a model for every ones taste available on our webshop. Different categories shows the different leather jackets for men, following each season and every new trend. The selection of men leather jackets consist of winter and summer jackets. Searching for the right leather jacket can be done by filtering on size, colour, model and more.

Page
per page
Set Descending Direction
Page
per page
Set Descending Direction

De heren leren jassen collectie van Goosecraft

In de collectie van Goosecraft zitten verschillende leren jassen voor heren. In elk seizoen komen de nieuwste fashion trends naar voren, maar de lijn van Goosecraft bevat ook de iconische modellen zoals de leren bikers jackets:, de leren perfecto jas en leren bombers voor heren. Alle leren jassen van Goosecraft zijn gemaakt van 100%, hoogwaardig leer. Sommige leren jacks voor heren zijn gecombineerd met andere materialen zoals canvas of jersey, en andere modellen hebben een meer ‘used look’. De leren jasjes voor mannen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals, zwart, bruin, blauw en grijs. Er is dus voor ieders stijl wat te vinden.

Een leren jack kun je het hele jaar dragen als je het combineert met de juiste kledingstukken. In de lente en zomer kun je het combineren met een licht katoenen of linnen overhemd wat een mooi zacht contrast zal geven met het stoere leer. Draag er een fijne jeans en gympen bij en je hebt een stijlvolle lente look. In de winter kun je bijvoorbeeld een dun overhemd met daarover een warme kabeltrui dragen. Gooi hier je leren jas overheen en je hebt een warme look die je zowel binnen als buiten kunt dragen. Combineer het met stevige, warme leren schoenen zodat je hele outfit één geheel wordt.

Leren heren jassen verzorgen

Om je jas lang mooi te houden is het belangrijk om deze regelmatig in te spuiten met een impregneerspray. Dit zorgt ervoor dat de jas beschermt blijft tegen water (regen) en zo geen vlekjes en kleurverschillen krijgt. Ook kun je af en toe je leer verzorgen met een leercreme om te zorgen dat het leer soepel blijft en niet uitdroogt. Meer over het verzorgen van leer lees je hier.

Our promise

  • Free shipping

    Our products are shipped for free by DPD.

  • 14-day return period

    Take your time to see if the product is as you prefer.

  • Quality material

    Using the best production techniques & skin selection for quality leather items.