Shoes

Goosecraft shoes come in a range of styles. These shoes are made of suede and leather. All sneakers have their own used look. 

per page
Set Descending Direction
per page
Set Descending Direction

Verschillende stijlen leren heren schoenen

Goosecraft heeft een verschillend assortiment van leren heren schoenen. Er wordt gebruik gemaakt van zowel leer als suède en verschillende stijlen hebben een ‘destroyed’ look die de leren schoen een stoere, casual look geeft. Goosecraft biedt in de schoenen collectie zowel lage als hoge items aan in verschillende kleuren.

De Goosecraft heren schoenen zijn gemaakt van de beste kwaliteit leer dat alleen maar mooier wordt naarmate je de schoen vaker draagt. Uiteindelijk zullen zij de vorm van jouw voet aannemen, waardoor ze goede comfort en support geven. Wist je ook dat leer ademt, waardoor je voeten koel zullen blijven en je voeten en schoenen fris blijven. Ook is leer een sterk materiaal waardoor leren schoenen lang meegaan en dus een goede investering zijn.

Onderhoud aan je schoenen? Tips en tricks

Om de levensduur van je leren schoenen te verlengen is het belangrijk ze te beschermen door ze te behandelen met impregneerspray. Deze spray zal je leren schoenen beschermen tegen regen en andere invloeden van buitenaf. Door je leren schoenen te impregneren onderhoud je ze en blijven ze langer mooi. Het beste is om je lederen schoenen gelijk in te sprayen zodra je ze hebt aangeschaft. Daarna is het verstandig ze regelmatig opnieuw te beschermen. Als u uw leren schoenen vaak draagt kunt u ze na ongeveer 10 keer dragen opnieuw inspuiten. Dit is vooral van belang in de winter.

Our promise

  • Free shipping

    Our products are shipped for free by DPD.

  • 14-day return period

    Take your time to see if the product is as you prefer.

  • Quality material

    Using the best production techniques & skin selection for quality leather items.