Gratis verzending NL, BE & DE
Klantwaardering 9.5

DUURZAAMHEID

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een essentieel onderdeel voor merken in de mode en textiel sector. Als premium Nederlands leermerk staat duurzame ontwikkeling centraal in onze zakelijke besluitvorming. Als merk streven we ernaar om onze supply chain voortdurend te verbeteren.

MERK MET EEN MISSIE

Wat wij belangrijk vinden? Onze langetermijnvisie is om bij te dragen aan structurele verbeteringen in de textiel- en leerketen. We streven naar voortdurende due diligence en nemen maatregelen om te zorgen voor duurzame productieprocessen en producten in de toekomst.

OORSPRONG VAN LEER

Altijd al willen weten waar jouw leren jas vandaan komt?  
Onze producten worden over de hele wereld ontwikkeld. Door de verscheidenheid aan leersoorten in onze collecties werken wij samen met fabrikanten in Pakistan, India en China, maar ook met leerspecialisten in Turkije en Portugal.

SOCIAL COMPLIANCE

GOOSECRAFT werkt alleen met leveranciers die onze overtuigingen en waarden delen, en daarom verwachten we dat onze leveranciers verantwoordelijk zijn om ervoor te zorgen dat onze Gedragscode (CoC) te allen tijde wordt geïmplementeerd.

ENVIRONMENTAL COMPLIANCE

Bij GOOSECRAFT zetten we ons in om de textiel- en leerketen te verbeteren met kwaliteitsproducten die op een eerlijke en veilige manier worden geproduceerd met zo min mogelijk impact op het milieu.