Gratis verzending NL, BE & DE
Klantwaardering 9.5

Instappers

Sorteren op:

Leren instappers voor heren 

Van sportief tot klassiek, leren loafers mogen niet missen in jouw zomergarderobe. Wij hebben de beste kwaliteit instappers  met een ultiem draagcomfort. Leren heren loafers trek je in één beweging aan en sokken zijn niet nodig. Daarbij worden deze instappers, net als de leren boots voor heren en de leren sneakers voor heren, op een duurzame wijze geproduceerd in Portugal.

Hoe verzorg je leren loafers voor heren? 

Om de hoge kwaliteit van de leren loafers te behouden is het belangrijk om de schoen te behandelen met een impregneerspray voor het dragen. Loafers worden ook wel gezien als bootschoenen, maar suede houdt niet van vocht. Om lang van je schoenen te kunnen genieten is het verstandig om de schoen van te voren te behandelen. Zorg dat je instappers om de zoveel tijd opnieuw behandelt om zo het laagje op de schoen sterk te houden en zo lang mogelijk te genieten van dit item. 

Van welke kwaliteit worden de leren loafers voor heren gemaakt? 

Al onze leren loafers voor heren worden gemaakt van 100% suède. Bij GOOSECRAFT zorgen we ervoor dat onze productie zo duurzaam mogelijk verloopt. Zo worden alle schoenen voor heren met de handgemaakt in Portugal. Om de hoge kwaliteit van de leren loafers voor heren te bewaren is het verstandig om een impregneerspray te gebruiken voor het dragen.