HOW TO STYLE LEATHER.

Iedereen kan leer dragen, echter kan dit voor veel mensen moeilijk zijn om te combineren. Om je een handje te helpen in de goede richting, geven wij zes geweldige styles die goed staan, iedereen kan dragen en er altijd goed uitzien.

MEN STYLES

JACKET AND JEANS.

Casual, modern and stylish

Een echte klassieker, de Jacket and Jeans style wordt al vele jaren met succes gedragen. Deze style is gemakkelijk na te bootsen met een alledaagse kledingkast. Een mooie spijkerbroek, een wit T-shirt en simpele schoenen zal de outfit compleet maken.

BLACK ON BLACK.

Stylish, professional and classic

Één van de meest iconische outfits die er bestaat, de black on black look staat geweldig. Perfect in de herfst en de winter, deze look zal er altijd goed uit blijven zien.

JACKET AND JOGGERS.

Comfy, tough and casual

Een outfit zonder moeite, toch ziet hij er geweldig uit. Deze outfit geeft een “tough” look door de schoenen en de joggers, helemaal afgemaakt met de leren jas.

WOMAN STYLES.

SHEARLING STYLE.

Cosy, stylish and high class

De Shearling Style is perfect voor de koude dagen, volledig zwart of met meerdere kleuren. Deze outfit zal er altijd stijlvol uitzien.

Naamloos-5

CATCHY IN COLOUR.

Colourful, summervibe and casual

Één van de meest kleurrijke stylen te combineren met leer, de Catchy in Colour outfit is een perfecte outfit voor de lente en de zomer. Mooi te combineren met een witte broek en lichte kleur accessoires.

LOVELY AND LEATHER.

Colourful, Lovely and Rebellious 

Deze style is echt een uitspringer, door de combinatie van het liefelijke en het rebelse. De Lovely and Leather style ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook heel kleurrijk.