Gratis verzending NL, BE & DE
Klantwaardering 9.5


PARTNERSHIP

De relatie met onze leverancier is heel belangrijk voor het succes van een collectie, maar ook om verbetering mogelijk te maken. Daarom investeren wij in lange termijn relaties met onze leveranciers. Sommigen kennen we al meer dan 20 jaar!

SUPPLIER SPEAK-UP SURVEY

We hebben de fabrieken waarmee wij werken gevraagd een “Supplier Speak-Up” survey in te vullen, waarin we hen vragen om eerlijke feedback te geven over onze communicatie- en inkooppraktijken. Met de gegeven feedback hebben wij onze manier van werken geanalyseerd en verbeterpunten opgesteld. Deze punten zijn opgenomen in onze Two-Way Code of Conduct, een gedragscode die de verantwoordelijkheden van zowel ons als onze leveranciers opneemt.

NEDERLANDSE CONVENANT DUURZAME KLEDING & TEXTIEL

In oktober 2017 zijn wij toegetreden tot het Nederlandse Convenant Duurzame Kleding en Textiel (CKT). Het Nederlandse Convenant Duurzame Kleding en Textiel (CKT) was een brede coalitie van bedrijven en andere organisaties die een overeenkomst hebben getekend over internationaal verantwoord ondernemen (IMVO) in de kleding- en textielsector. Het doel was om arbeidsomstandigheden te verbeteren, vervuiling te voorkomen en dierenwelzijn in productielanden te bevorderen. Het Convenant is in December 2021 geëindigd. Goosecraft is vier jaar deelnemer van het convenant geweest en is ieder jaar succesvol beoordeeld op het gebied van Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (IMVO). 


Klik hier om meer te lezen over het convenant.