Gratis verzending NL, BE & DE
Klantwaardering 9.5

VERZENDING & RETOURNEREN

GOOSECRAFT rekent voor orders in Nederland, België en Duitsland geen verzendkosten. 
Voor alle andere Europese landen rekent GOOSECRAFT wél verzendkosten. Door het land van bestemming bij het afrekenen in te vullen, kun je inzien wat de kosten voor het leveren worden. De levertijd kan per land verschillen. Vandaar dat je het beste de verzendupdates van de vervoerder kunt volgen om te weten wanneer je pakket wordt bezorgd.
Let op: tijdens sale periodes kan de verzendtermijn afwijken van de standaard regulering.

Het is mogelijk om binnen Nederland de retourzending op te laten halen of om een retourlabel aan te vragen. Wilt u gebruik maken van deze service? Ga dan naar: retour aanvragen.  
Let op: de retourkosten via deze services bedragen €6,20. Deze kosten kunt u gelijk betalen tijdens de retouraanvraag. Wilt u het pakket versturen bij een ander postkantoor zoals een PostNL punt, dan kunt u op de desbetreffende locatie een barcode aanschaffen. Deze kosten bedragen meestal rond de €7,25 per pakket.

VERZENDING

GOOSECRAFT maakt voor de verzendingen gebruik van DPD. Voor meer informatie over de pakketdienst van DPD verwijzen wij u naar de website van DPD. Mocht uw bestelling na de verwachte levertijd nog niet zijn afgeleverd, dan kunt u contact met ons opnemen via webshop@goosecraft.com Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk laten weten wat de status van uw bestelling is.

ORDER ANNULEREN

Geplaatste orders die nog niet verzonden zijn kunnen geannuleerd worden. U kunt ons hier per mail over informeren via webshop@goosecraft.com of u kunt hierover bellen met +31 (0)20 240 28 40. Nadat wij telefonisch of per mail de annulering bevestigd hebben, is de annulering definitief.

RETOURNEREN

Bent u niet geheel tevreden met uw aankoop of heeft u zich vergist? Dat is geen enkel probleem. U heeft het recht om het artikel binnen 30 dagen te retourneren. U kunt het artikel terug sturen naar ons magazijn, informatie hierover vindt u in het meegeleverde herroepingsformulier. Retourneren is niet gratis, deze komen voor eigen rekening. 
 
Laat de retour ophalen of vraag een retourlabel aan
Het is mogelijk om binnen Nederland via Returnista de retour zending op te laten halen of om een retourlabel aan te vragen om het pakket zelf weg te brengen naar een UPS of DHL-punt. Wilt u gebruik maken van deze service? Ga dan naar: retour aanvragen
Let op: de retourkosten via deze service bedragen €6,20. Deze kosten kunt u gelijk betalen tijdens de retour aanvraag. Wilt u het pakket versturen bij een ander postkantoor zoals een PostNL punt, dan kunt u op de desbetreffende locatie een barcode aanschaffen. Deze kosten bedragen meestal rond de €6,95 per pakket.    

RETOURADRES:  
Hartevelt B.V. t.a.v. GOOSECRAFT 
Molensteijn 8 
3454 PT De Meern  
The Netherlands  

De termijn van 30 dagen gaat in op de dag dat u het artikel ontvangt. Een retour wordt binnen 14 dagen verwerkt. Deze termijn gaat in op de dag van terugsturen. Heeft u na deze termijn nog niks vernomen? Neem dan contact op met de klantenservice.   
Let op: als u meerdere artikelen terugstuurt adviseren wij u om dat in één retourzending te doen.       
Tijdens de retourtermijn dient u zorgvuldig met het artikel en de verpakking om te gaan. Mocht de verpakking bij het openmaken zo beschadigd zijn geraakt, dat de artikelen daarin niet meer goed beschermd geretourneerd kunnen worden, dan vragen wij u vriendelijk een goed alternatief te gebruiken voor de retourzending. U dient het artikel slechts uit te pakken, of te gebruiken, voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het artikel wenst te behouden.

RUILEN

Bij GOOSECRAFT kunt u binnen 30 dagen het ontvangen artikel ruilen. Wanneer u wilt ruilen vragen wij u contact op te nemen met de klantenservice en door te geven welke order u wilt ruilen en welk artikel u wilt ontvangen. U kunt de klantenservice per mail bereiken of u kunt hierover bellen +31 (0)20 240 28 40. Wij zullen het nieuwe artikel dat u wilt ontvangen reserveren.  
Let op: u kunt een artikel alleen ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat. Mocht dit niet het geval zijn adviseren wij u om een nieuwe bestelling te plaatsen.  

Wilt u een artikel ruilen, dan dient u de volgende stappen te volgen:
  1. Neem contact op met de klantenservice en geef aan ons door welke order u wilt ruilen en welk artikel u wilt ontvangen.
  2. U ontvangt een e-mailbevestiging over uw aangevraagde ruiling.
  3. Laat uw retour ophalen of stuur de retourzending op (retour aanvragen). Let op: deze kosten zijn voor de verzender.
  4. Na ontvangst van uw pakket zullen wij de ruiling versturen. U wordt hier per mail over geïnformeerd. Als u meerdere artikelen terugstuurt adviseren wij u om dat in één retourzending te doen.

VERWERKING RETOUR

De verwerktijd van een retour bij GOOSECRAFT is maximaal 14 dagen. Deze 14 dagen gaan in vanaf de dag waarop het pakket wordt teruggestuurd of opgehaald. Voor een soepele afhandeling van uw retour is het van belang dat u het bijgevoegde retourformulier invult met tenminste uw naam en ordernummer (voorbeeld ordernummer: 31456).