KLEINE-BANNER-FAQ-2

Word jij onze nieuwe brand marketing manager?

Goosecraft is een Amsterdams fashion merk, opgericht in 2006, en staat bekend om haar specialisatie in leer. Goosecraft brengt modecollecties voor mannen en vrouwen. Met meer dan 800 verkooppunten, nationaal en internationaal, een eigen webshop en verkoop via marketplaces maakt Goosecraft in rap tempo de groei door naar een Digital Fashion Brand.

Als aanvulling op ons team zijn wij per direct op zoek naar een:

BRAND MARKETING MANAGER GOOSECRAFT

(Full Time)

Wij zoeken een ervaren Brand Marketing Manager, met een proven trackrecord in en een passie voor fashion. In deze zelfstandige rol is het jouw primaire verantwoordelijkheid om de juiste koers uit te zetten en te bewaken. Jij hebt hierin de leiding en je bent een waardig sparringpartner voor de directie. Op basis van jouw ervaring en kennis ontwikkel je strategische actieplannen die in lijn zijn met onze toekomstvisie en die er op gericht zijn om onze commerciële doelstellingen en (internationale) ambities te behalen. Je inspireert en motiveert je collega’s van Design, Sales en Online Marketing met jouw visie, ideeën en actieplannen. Je legt en onderhoudt moeiteloos contacten met relevante merken en influencers voor het opzetten van impactvolle samenwerkingen. Je kunt de door jou bedachte plannen en acties plannen grotendeels zelfstandig uitvoeren als meewerkend voorman.

Wat zijn de verantwoordlijkheden?

 

Wie ben jij?

 

Wat breng je mee?

 

Wat krijg jij ervoor terug?

 

Begint het bij het lezen van deze vacature direct te kriebelen en kan je niet wachten om jouw bruisende ideeën met ons te delen? Dan horen wij graag van jou! Stuur je cv met foto en motivatiebrief, plus alle relevante informatie die ons ervan kan overtuigen dat jij degene bent met wie wij kennis willen maken naar [email protected] en hopelijk zien we elkaar dan snel.