Vacature – Online Marketeer Goosecraft en Ibana

Ben je een online expert, ben je analytisch aangelegd en denk je het aan te kunnen om Goosecraft en Ibana naar de volgende stap te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Netraco zoekt een ervaren fulltime e-commerce/ online marketeer.

Netraco is de moedermaatschappij van de fashion brands Goosecraft en Ibana. Dit vooruitstrevende Nederlandse modebedrijf bestaat al meer dan 20 jaar, kenmerkt zich door haar specialisme in leer en weet zich te onderscheiden door het fashionable en onderscheidende handschrift van de verschillende eigen fashion brands.

In jouw rol als Online Marketeer ben je medeverantwoordelijk voor de commerciële groei van de webshops van Goosecraft en Ibana. Je bent breed georiënteerd (SEO, SEA, E-mail en Social) en zit vol met ideeën. Door je ervaring binnen online marketing ben jij in staat om de juiste campagnes op te zetten, welke bijdragen aan de groei van de webshops. Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen Online Marketing op de voet en kijkt, waar mogelijk, hoe deze toe te passen zijn bij Goosecraft en Ibana. Analytisch ben je sterk en heb je affiniteit met de technische kant van webshops. Je komt terecht in een hecht en dynamisch team, waar we in staat zijn om direct te handelen op een goed verbetervoorstel.

Wat ga je bij ons doen?
Algemene verhoging van traffic, conversie en omzet zie je als jouw ultieme doel. Door middel van het analyseren van de verschillende kanalen en optimaliseren van de customer journey ontwikkel jij het perfecte pad. Net als jij houden wij van mensen die graag de schouders eronder zetten en energie krijgen van goede resultaten.

Samengevat ben jij verantwoordelijk voor de volgende zaken:

Met wie werk je samen?
Je komt in een team te werken dat bestaat uit enthousiaste collega’s en je rapporteert direct aan de e-commerce Manager. Je werkt voor beide merken nauw samen met de de social media manager, de klantenservice en met de brand marketing managers. Daarnaast werk je veel samen met ons externe bureau voor het opzetten en optimaliseren van campagnes. Je staat er dus nooit alleen voor!

Profiel

Wat bieden wij?
Je mag verwachten dat je bij het leukste bedrijf binnen de fashion branche aan de slag gaat! Je komt te werken binnen een ambitieus team met een informele werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden.

Procedure
Kan je na het lezen van deze vacature niet wachten om jouw ideeën met ons te delen? Dan horen wij graag van jou! Stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] en wellicht zien we elkaar dan snel.

Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gereageerd.