KLEINE-BANNER-FAQ-2

Word jij onze nieuwe social media manager?

Goosecraft is een Amsterdams fashion merk, opgericht in 2006, en staat bekend om haar specialisatie in leer. Goosecraft brengt modecollecties voor mannen en vrouwen. Met meer dan 800 verkooppunten, nationaal en internationaal, een eigen webshop en verkoop via marketplaces maakt Goosecraft in rap tempo de groei door naar een Digital Fashion Brand.

Op ons hoofdkantoor in de Houthaven in Amsterdam werken afdelingen als Brand, Design & Product Development en E-Commerce elke dag met elkaar samen om met Goosecraft de wereld verder te veroveren.

Voor ons online team zijn we op zoek naar een inspirerende en out-of-the-box denkende:

SOCIAL MEDIA MANAGER

(Full Time)

Wat ga je doen?

Als Social Media Manager bij Goosecraft ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten en communicatie op onze socials. Zo ontwikkel je een groeistrategie voor Instagram, bedenk je unieke content voor TikTok en initieer je collaborations met influencers. Met jouw creativiteit en concepten bereiken we dagelijks miljoenen fans en blijven we groeien. Je rapporteert aan het management en samen met jouw collega’s uit het online team is het jouw doel om onze followers elke keer weer te verrassen.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

 

Wie ben jij?

Goosecraft is op zoek naar een gepassioneerde Social Media Manager die een sterke affiniteit heeft met lifestyle en fashion. We vinden het belangrijk dat je feeling hebt met het verhaal dat we vertellen. Je voelt je thuis in de snelheid en dynamiek van een snel groeiend bedrijf. Bij Goosecraft krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en je bent niet bang om ruimtes in te duiken waar je kansen spot.

 

Wat kan je van ons verwachten?

 

Begint het bij het lezen van deze vacature direct te kriebelen en kan je niet wachten om jouw bruisende ideeën met ons te delen? Dan horen wij graag van jou! Stuur je cv met foto en motivatiebrief, plus alle relevante informatie die ons ervan kan overtuigen dat jij degene bent met wie wij kennis willen maken naar [email protected] en hopelijk zien we elkaar dan snel.