shipping-banner

VERZENDEN & RETOURNEREN

 

Goosecraft rekent voor orders boven €20,- in Nederland, België en Duitsland geen verzendkosten. Voor orders onder €20,- en alle andere Europese landen rekent Goosecraft wél verzendkosten. Klik hier voor het overzicht van alle verzendkosten en levertijden.

Let op: Tijdens sale periodes kan het verzendtermijn afwijken van de standaard regulering.

Shipping & return policy

Het is mogelijk om binnen Nederland de retour zending op te laten halen of om een retourlabel aan te vragen. Wilt u gebruik maken van deze service? Ga dan naar: Retour aanvragen.

Let op: De retourkosten via deze services bedragen €5,95-. Deze kosten kunt u gelijk betalen tijdens de retour aanvraag.
Wilt u het pakket versturen bij een ander postkantoor zoals een PostNL punt, dan kunt u op de desbetreffende locatie een barcode aanschaffen. Deze kosten bedragen meestal rond de €6,95- per pakket.

 • Verzenden

  Goosecraft maakt voor de verzendingen gebruik van DPD. Voor meer informatie over de pakketdienst van DPD verwijzen wij u naar de website van DPD. Mocht uw bestelling na de verwachte levertijd nog niet zijn afgeleverd, dan wordt u verzocht om een email te sturen naar support. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk laten weten wat de status van uw bestelling is.

 • Order annuleren

  Geplaatste orders die nog niet verzonden zijn kunnen geannuleerd worden. U kunt ons hier per mail over informeren [email protected] of u kunt hierover bellen 31 (0)20 240 28 40). Nadat wij telefonisch of per mail de annulering bevestigd hebben, is de annulering definitief.

 • Retourneren

  Bent u niet geheel tevreden met uw aankoop of heeft u zich vergist? Dat is geen enkel probleem. U heeft het recht om het artikel binnen 30 dagen te retourneren. U kunt het artikel terug sturen naar ons magazijn, informatie hierover vindt u in het meegeleverde herroepingsformulier.

   

  Laat de retour ophalen of vraag een retourlabel aan
  Het is mogelijk om binnen Nederland de retour zending op te laten halen of om een retourlabel aan te vragen om het pakket zelf weg te brengen naar een DHL-punt. Wilt u gebruik maken van deze service? Ga dan naar: Retour aanvragen.

   

  Let op: De retourkosten via deze service bedragen €5,95-. Deze kosten kunt u gelijk betalen tijdens de retour aanvraag.
  Wilt u het pakket versturen bij een ander postkantoor zoals een PostNL punt, dan kunt u op de desbetreffende locatie een barcode aanschaffen. Deze kosten bedragen meestal rond de €6,95- per pakket.

  De termijn van 30 dagen gaat in op de dag dat u het artikel ontvangt. Een retour wordt binnen 14 dagen verwerkt. Deze termijn gaat in op de dag van terugsturen. Heeft u na deze termijn nog niks vernomen? Neem dan contact op met de klantenservice.

   

  Let op:Als u meerdere artikelen terugstuurt adviseren wij u om dat in één retourzending te doen.

   

  Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig met het artikel en de verpakking om te gaan. Mocht de verpakking bij het openmaken zo beschadigd zijn geraakt, dat de artikelen daarin niet meer goed beschermd geretourneerd kunnen worden, dan vragen wij u vriendelijk een goed alternatief te gebruiken voor de retourzending. U dient het artikel slechts uit te pakken, of te gebruiken, voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het artikel wenst te behouden.

 • Retour procedure

  Wilt u een artikel retourneren, dan dient u de volgende stappen te volgen.
  1. Stop de artikelen die u wilt retourneren in een verpakking. Hiervoor kunt u ook de originele verpakking gebruiken.
  2. Laat uw retour ophalen of stuur de retourzending op (Retour aanvragen). Let op: deze kosten zijn voor de verzender.
  3. Na ontvangst van uw pakket en terugmelding vanuit het magazijn zullen wij het aankoop bedrag retourneren. Dit wordt terug gestort met dezelfde betaalwijze als dat de betaling gedaan is. U wordt hier per mail over geïnformeerd . Let op: het verwerken en terugmelden van een retour kan maximaal 14 dagen duren.

   

  Voor een snelle retournering kunt u gebruik maken van het retourformulier dat bij de bestelling mee wordt verstuurd. Wij stellen het op prijs als de gehele verpakking wordt teruggestuurd. Dit formulier tevens onderaan deze pagina te downloaden.

   

  Na ontvangst van uw pakket of na ontvangen van de bevestiging dat het pakket onderweg is naar ons, wordt het bedrag terug gestort met dezelfde wijze als dat de betaling is gedaan, mits er anders is afgesproken. U wordt per mail geïnformeerd. Voor meer informatie, zie herroepingsrecht .

 • Ruilen

  Bij Goosecraft kunt u binnen 30 dagen het ontvangen artikel ruilen. Wanneer u wilt ruilen vragen wij u contact op te nemen met de klantenservice en door te geven welke order u wilt ruilen en welk artikel u wilt ontvangen. U kunt de klantenservice per mail bereiken of u kunt hierover bellen +31 (0)20 240 28 40. Wij zullen het nieuwe artikel dat u wilt ontvangen reserveren.

   

  Let op: U kunt een artikel alleen ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of een artikel met dezelfde prijs. Mocht dit niet het geval zijn adviseren wij u om een nieuwe bestelling te plaatsen.

   

  Wilt u een artikel ruilen, dan dient u de volgende stappen te volgen:
  1. Neem contact op met de klantenservice en geef aan ons door welke order u wilt ruilen en welk artikel u wilt ontvangen.
  2. U ontvangt een e-mailbevestiging over uw ruiling met de ruilinstructies.
  3. Laat uw retour ophalen of stuur de retourzending op (Retour aanvragen). Let op: deze kosten zijn voor de verzender.
  4. Na ontvangst van uw pakket zullen wij de ruiling versturen. U wordt hier per mail over geïnformeerd.

  Als u meerdere artikelen terugstuurt adviseren wij u om dat in één retourzending te doen.

 • Verwerking retour

  De officiële verwerktijd van een retour bij Goosecraft is 14 dagen. Deze 14 dagen gaan in vanaf de dag waarop het pakket wordt teruggestuurd of opgehaald. Voor een snellere afhandeling van uw retour is het van belang dat u het bijgevoegde retourformulier invult met tenminste uw naam en ordernummer (voorbeeld ordernummer: 3000001234).