Betaling-banner

De zwarte leren jas

 

Zwarte leren jassen zijn al decennia lang een vast item in de kast van zowel mannen als vrouwen. Dat is ook niet zo raar want je kunt dit item met allerlei andere items combineren. De collectie zwarte leren jassen van Goosecraft voor zowel dames als heren wordt twee keer per jaar aangevuld met items gebaseerd op de nieuwste trends. Daarnaast bevat de collectie van Goosecraft items die ongeacht het seizoen beschikbaar zijn. Deze zwarte items zijn niet aan trends gebonden en een stabiele basis van het assortiment.

Combineren van de zwarte leren jas

Het zwarte leren jasje kan eindeloos gecombineerd worden en kan echt ieder seizoen worden gedragen. Enkele manieren om het jasje perfect te combineren:

De jas voor mannen en vrouwen

Onze leren jassen collectie bestaat uit een mannen en vrouwen collectie die verkrijgbaar zijn in diverse modellen, ga jij voor een biker, jacket of een stoere lammy? De collectie van Goosecraft is gevarieerd en heeft voor ieder lichaam een passend model. Kies jij voor een zwarte, rode of bruine leren jas? Bekijk de collectie online en bestel. Een groot voordeel is dat je bestelde artikelen gratis bij je thuis worden afgeleverd en als je bestelde item niet naar wens is je deze binnen 14 dagen kan retourneren of ruilen. De artikelen van Goosecraft worden gemaakt volgens de beste productietechnieken en huid selecties wat er voor zorgt dat alle producten van Goosecraft voldoen aan de laatste kwaliteitseisen.